20.5.2013

Kiira sweet 15 ! ♥


Ja näin meillä sitten yleensä:


Tällä kertaa oli Kiiran vuoro täyttää 15, joten viime viikonloppu meni sitä juhliessa meidän hullulla porukalla. Herkuteltiin, naurettiin, pelailtiin, laulettiin, kuvailtiin, valvottiin, katottiin leffoja...  Oli kyllä taas niin parasta! Laav juu! :*  

Mulla on muuten otsis nykyään, ei ole sitäkään vielä täällä blogin puolella tainnut näkyä. Mutta HUOMENNA on se vihoviimeinen koe, jonka jälkeen voi aloittaa rentoilun! Oon ihan valtavan innoissani kesästä: suuntaan ensin Pinjan kanssa viikoksi riparille Heinäsaareen ja konfiksen jälkeen äidin ja isän kanssa kahdeksi viikoksi Kreetalle. Jes, tästä kesästä mä teen unohtumattoman!  


6 kommenttia:

 1. toi otsis nuorentaa sua... ei pahal mut näytät 12 vuotiaalle :((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no se nyt on mielipideasia, itte kyllä tykkään tosta.

   Poista
  2. Oon samaa mieltä :/ entinen takas!

   Poista
  3. Mun mielestä toi otsatukka vanhentaa (siis ei sillä että näyttäisit kauhean vanhalta vaan silleen vähän vanhemmalta) eikä nuorenna. Mutta ehkä se riippuu katsojasta :)

   Poista
 2. kivoja kuvia! (: en tiedä onko tarkoituksella, mutta postauksissasi ei näy missään päivämäärää/kellonaikaa. Ainakin päivämäärä helpottaisi lukemista, kun tykkään lueskella myös vanhoja postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei hyvä kun sanoit, en ollut tajunnutkaan tota juttua! Nyt näkyy! :)

   Poista

Mitä mieltä olit? Kommentit tervetulleita! :)