11.5.2013

Don't stop believing ♪ My Glee Story


Glee-postausta toivottiin, ja se kuulosti hauskalta idealta joten tässäpä tällainen nyt olisi. Jos jotain jäi kertomatta niin kysykää ihmeessä! :)

 Glee on ollut sen alkamisesta asti mun ehdoton suosikkisarja. Tosiaan jos joku ei ole Gleestä kuullutkaan, niin tiivistettynä siinä seurataan high schoolin ei-niin-suosittujen oppilaiden elämää ja showkuoroharrastusta. Juonikoukeroita on joka lähtöön ja hahmot ovat ihanan erilaisia ja persoonallisia.

♪ Parasta Gleessä on sen ihanien hahmojen ja näyttelijöiden lisäksi musiikki. Joka jaksossa on useampi cover niin tunnetuista kuin tuntemattomammistakin kappaleista. Näyttelijöillä on upeat äänet ja tykkään melkein jokaisesta Glee-versiosta enemmän kuin alkuperäisestä kappaleesta.


♪ Gleessä vetoaa myös sen sanoma. Pidä kiinni unelmistasi. Ole oma itsesi. Erilaisuus on okei. Mun on todella helppo samaistua Gleen hahmoihin, sillä en mäkään ole mikään koulun suosituin oppilas ja rakastan ja laulamista ihan valtavasti. Eikä se omana itsenä oleminenkaan aina ole mulle niin helppoa. Gleestä saa jotenkin voimaa kun tietää ettei ole ainoa niitten tunteittensa kanssa. Aika hassua, kyllähän mä tiedän että se on pelkkä telkkaohjelma, mutta silti mulle ihan valtavan tärkeä!

♪ Olen katsonut kaksi ekaa kautta jo ihan puhki, kolmoskaudenkin kotiutan varmasti kohtapuoliin... Seuraan Gleetä Amerikan tahdissa, elikkäs tänään katsoin neloskauden viimeisen jakson. Gleestä tehdään vielä ainakin kaudet 5 ja 6, joten jään siis odottelemaan niitä! Gleen kaikki jaksot voi katsoa ilmaiseksi täältä.♪ Lempparihahmoja on melko mahdotonta valita, mutta Quinn, Mike, Artie, Blaine ja Santana ovat ehkä kumminkin ne mun suosikit. (Klaine ja Brittana forever!) Quinnissa parasta on ihana tyyli ja lauluääni, Mikessa viehättää tanssi, kun taas Artien hahmo jotenkin vain on niin ylisöpö ja menee suoraan sydämeen. Blaine on ihanan ällöromanttinen ja Santanan ääni on ihan huikea kipakkaa
persoonaa unohtamatta! Itse muistutan mielestäni eniten ujoa ja usein muiden jalkoihin jäävää Tinaa.

♪ Kaksi suosikkinäyttelijää ovat Dianna Agron (Quinn) ja Harry Schum Jr. (Mike). Ihailen Diannaa tosi paljon, sillä hänellä on vahvoja mielipiteitä eikä hän pelkää puolustaa oikeiksi näkemiään asioita. Diannan tyyli vetoaa myös muhun ihan täysillä!

♪ Kuulostaa tyhmältä ja kuluneelta, myönnän, mutta Gleen hahmoista on tullut mulle ikäänkuin "perhe" ja aina kun katson Gleetä, musta tuntuu että elän siellä jokaisessa tapahtumassa mukana. Harva jakso menee itkemättä tai ilman hymyä korvasta korvaan. Gleestä tulee mulle aina vain niin älyttömän hyvä mieli!

2 kommenttia:

Mitä mieltä olit? Kommentit tervetulleita! :)