20.3.2013

sick sick sick

 TAAS mä oon kipeänä... Alkaa jo tympiä, tuntuu että oon nykyään useammin kipeä kuin terve. Muutenkin mulla on ollut viimeaikoina ongelmia terveyden kanssa: veriarvot on ihan pohjassa, joten mun väsyneisyys ja sairastelu johtuu aikalailla siitä.
Siitä syystä tähänkin postaukseen eksyi taas kaikkea tylsää ja sekalaista. Lupaan kyllä parantaa! Nyt kun on selvitty taas koeruuhkasta, on aikaakin enemmän blogille. 
Tänään aika on kulunut lähinnä Glee-musaa kuunnellessa, nukkuessa ja viinirypäleitä kuluttaessa. Huomenna pääsen varmasti jo kouluun ja arkirytmiin takaisin, ja koulun jälkeen mennään juhlimaan Janeten synttäreitä.
 Kivaa on siis tiedossa ja aurinkokin jo lämmittää ja lupailee kevättä, ehkä mä tästä piristyn! Ylihuomenna on ainakin oltava kunnossa, kun piiiitkä odotus palkitaan ja Adam Lambert saapuu Suomeen! Huh, oon niin innoissani tosta keikasta!

9 kommenttia:

 1. Ihanan sulonen blogi! :) Oot todella kaunis. Tää on vähä weird kysymys, mut tuli vaan mieleenykkäätkö Lea Michelestä tai silleen kun noi kaikki biisit on sen laulamia melkeenpä :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkotin: mieleen tykkäätkö*

   Poista
  2. Apua kiitos valtavasti ! :)
   Haha, tykkäänhän mä ! Tykkään tosin ihan kaikista Gleen näyttelijöistä, mutta tuossa näköjään sattui olemaan lähinnä Lean laulamia. :)

   Poista
 2. Todella kiva blogi sulla! :) Saat uuden lukijan musta! Ja glee musa on simply the best!! ;) ja glee ylipäätänsä!

  Käy kattomassa mun blogi jos jaksat! (:

  http://hi-im-emma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon ! :) Jep, Glee on ihan parhautta!
   Tottakai käyn kattomassa :)

   Poista
 3. Kauniita kuvia ja ihana banneri! :)

  http://thegirlwithredlipstickk.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Mitä mieltä olit? Kommentit tervetulleita! :)