24.2.2013

parhaat synttärit ikinä


Lauantaista asti mulla oon ollut vähän kipeänä, mutta silti yritin saada koulujuttuja edistettyä ja luettua matikan kokeeseen. Nyt sain ekaa kertaa näiden päivien aikana koneen auki, joten päätin tulla kertomaan teille jo kuukauden takaisista synttärijuhlista.

Meidän neljän tytön porukkaan tuli tällä kertaa mukaan myös Pinja, ja nyt musta tuntuu, että eihän sitä enää edes osaisi olla nelistään! Meillä oli ihan mahtavaa yhdessä, ja taas sain tajuta kuinka ihania ja upeita ystäviä mulla on! Teistä saan olla iloinen ja haluan pitää meidän ystävyydestä kiinni!

Kahteen päivään mahtui naurua, juttelua, ruuanlaittoa, Wiin pelaamista, syömistä, kuvailua, leffan tuijottelua ja vaikka mitä. Illalla sain vielä leikkiä kampaajaa!
Lahjaksi sain korurasian, jonka sisältä löytyi karkkia, kaulakoru, korviksia ja pikkuisia paperikääröjä, joihin oli kirjoitettu muistoja meidän yhteisistä hetkistä. Olin yhtä hymyä kun niitä myöhemmin itsekseni lueskelin ja jotenkin mua alkoi ihan oikeasti vähän itkettääkin :D Ootte ihania ja rakkaita! ♥ 
3 kommenttia:

Mitä mieltä olit? Kommentit tervetulleita! :)